Внимателно развиен стимулирачки пијалок за секојдневно конзумирање.

Sexses е единствена , внимателно развиена комбинација  на стимулација и свежина . Ни

овозможува со само еден пијалок да внесеме природни растителни екстракти  на мака (maca),

гуарана, и жен шен, Б витамини (Б2,нијацин,Б6, пантотенска киселина и Б12) и минерал цинк.

 

Ја Буди страста

Единствените состојки во пијалокот Sexes на природен начин стимулираат и ја будат страста

во нас.

 

Дали знаете дека страст значи успех?
Поточно, страствениот  човек  на  очигледен начин ужива во тоа како се чувствува, зрачи со

животна енергија, секогаш има креативни идеи и сјае во неговата работа. Во толпата народ

оддалеку го препознаваме по неговиот начин на размислување, кој е единствен – како и пијалокот

Sexes.

 

Му дава боја на животот

Без разлика на тоа каде се наоѓате и што работите, и не се задоволувајте со просек  – барате

повеќе од животот. Како што страста ги обојува нашите емоции, така Sexes ги обојува нашите

животи.

 

Задоволство од природата

Не содржи таурин, вештачки бои, ниту адитиви, туку само висок процент на чисти, природни 

состојки: природен кофеин, единствената мака(maca), неверојатниот жен шен, гyаранa, маточина,

Б витамини и минералот цинк. Природната  арома на манго и портокал  го заокружуваат вкусот на

Sexes на исклучителен начин.

 

Еден од ретките пијалоци на македонскиот и европскиот пазар кој е збогатен со

хранливи материи за кој ЕФСА (Европска агенција за безбедност на храната) има

издадено позитивно мислење.

 

ginseng maca guarano melisa
Melisa

To priznano rastlino v zdravilstvu uporabljajo že več kot 2000 let in naj bi “ozdravila vse bolezni”. Že dolgo je poznana kot blago pomirjevalo, ki mnogim pomaga pri žalosti in soočenju s težkimi preizkušnjami.


Чудотворниот Гинсенг

Во кинеската традиционална медицина повеќе од 5000 години се признаени неговите позитивни влијанија  врз интелектуалната продуктивност, психичката сила, метаболизмот во организмот, имунолошкиот  систем и половата моќ.

Уникатната Мака

Тоа е древно растение од времето на Инките кое успева на високите Анди и познато е како таканаречено чудо на природата. Од дамнешни времиња е позната лековитата моќ на Mаката и неговите позитивни влијанија врз општата состојба, зајакнувањето на имунолошкиот систем и концентрацијата, а познато е и како афродизијак.

Гуарана

Тоа е јужноамериканско тропско растение кое со векови наназад се користи како природен стимуланс кој го подобрува расположението, ја зголемува стимулацијата при психофизички напори и го отстранува заморот.

Што е Sexes

This site uses cookies for better performance and user experience.

Visiting this site you agree to use of cookies.

Find out more

Cookies on our web page

What is Cookie?

A cookie is a small piece of data sent from a website and stored in a user's web browse while a user is browsing a website. When the user browses the same website in the future, the data stored in the cookie can be retrieved by the website to notify the website of the user's previous activity

How do we use cookies?

A visit to a this page could generate the following types of cookie.

Strictly necessary cookies

These cookies are essential in order to enable you to move around the website and use its features, such as accessing secure areas of the website. Without these cookies services you have asked for, like shopping baskets or e-billing, cannot be provided.

2. Performance cookies

These cookies collect information about how visitors use a website, for instance which pages visitors go to most often, and if they get error messages from web pages. These cookies don’t collect information that identifies a visitor. All information these cookies collect is aggregated and therefore anonymous. It is only used to improve how a website works.

3. Functionality cookies

These cookies allow the website to remember choices you make (such as your user name, language or the region you are in) and provide enhanced, more personal features. For instance, a website may be able to provide you with local weather reports or traffic news by storing in a cookie the region in which you are currently located. These cookies can also be used to remember changes you have made to text size, fonts and other parts of web pages that you can customise. They may also be used to provide services you have asked for such as watching a video or commenting on a blog. The information these cookies collect may be anonymised and they cannot track your browsing activity on other websites.

4. Targeting and advertising cookies

These cookies are used to deliver adverts more relevant to you and your interests They are also used to limit
the number of times you see an advertisement as well as help measure the effectiveness of the advertising campaign. They are usually placed by advertising networks with the website operator’s permission. They remember that you have visited a website and this information is shared with other organisations such as advertisers. Quite often targeting or advertising cookies will be linked to site functionality provided by the other organisation.

Cookie management

Cookies can be managed via the web browser settings. Please, see you browser help how to manage cookies.

On this site you can always turn cookies on/off on menu item “Cookie Management”.

Website management

This website is managed by:

SEXES